Referenser

 

Vi vill varmt rekomendera God Mat av Emma som är ett personligt cateringföretag. Vi var ute efter en tyskinspirerad buffé i oktoberfestens tecken för ca 60 personer och våra önskemål och förväntningar blev infriade. Det hade säkert blivit så även om vi hade beställt mat med italienska eller libanesiska inslag. Emma ställde de rätta frågorna redan under första samtalet och det kändes direkt att den kulinariska delen av vårt evenemang hade hamnat i de allra bästa händer hos henne. Det rådde en professionell, avspänd och trevlig stämmning i det lilla köket på kontoret. Vi var helt nöjda med allt och kommer absolut att anlita God Mat av Emma när vi nästa gång är i behov av catering.

Stiftelsen Svensk-tyska Språkfonden/Tysk-Svenska Handelskamaren
Heike Christine Kirsh
2012.02.28

I vår bransch ställs höga krav på kvalité, punktlighet och specialbeställning av mat med det lilla extra, det är det God mat av Emma alltid levererar. Vi har arbetat tillsammans under flera musik event så som Ulf Lundel turnen och Back street boys konserter. Emma är enenormt begåvad, kreativ kock och en frisk kvinnlig fläkt i en värld full av testosteron.
Hon är mitt ständiga gastronomiska bollplank, i såväl mina projekt som vid matlagning för vänner i hemmet.
Anders Karlsson – Production Manager
THE PRODUCTION OFFICE AB

Hösten 2009 kontaktade jag Emma för att höra om hon kunde ta på sig ett helhetsansvar för vår årliga höstfest för ca 150 kunder. Temat ville vi skulle var åt det lite rockigare hållet, vi önskade ett helhetsåtagande av Emma där hon skulle ordna lokal, liveband, mat, porslin, personal, dekoration mm. Hon var mycket lyhörd för våra önskemål och ordnade en kanonbra fest åt oss med en underbar amerikansk ”rock” buffé, fantastisk dekoration på temat rock väl avvägt för vår publik och ett riktigt bra band. Ska du ha en fest och har lite tid att själv lägga eller behöver lite inspiration eller hjälp med vissa delar som maten så ger jag mina varmaste rekommendationer till att du vänder dig till God mat av Emma. Emma levererar absolut topp kvalité på allt hon gör utifrån de förutsättningar och den budget som ges till henne. Tusen tack Emma för en fantastisk höstfest.
Med vänliga hälsningar
Ann Melander
OnTrax
Management & IT

 


 

Aqua Charter rekommenderar varmt God Mat av Emma.Vi har anlitat Emma i fyra år till våra seglings arrangemang och det är alltid högsta kvalité anpassat efter de förutsättningar vi ger henne inför varje segling. Jag ser fram emot framtida samarbete med god mat och hög service.
Mats Ljunggren Aqua Charter Tel: 08-650 38 15

 

 

 

 


Summerar vår fest där God Mat av Emma var ansvarig för buffén och servicen däromkring, vi och våra gäster var mer än nöjda. Det var vällagad mat och bra kombinerat! Att sedan Emma själv med järnhand höll ihop tillställningen, bidrog till att vår fest blev mycket lyckad . Vi kan varmt rekomendera God Mat av Emma.
Helena och Håkan Belven 
2012.01.22